Liga 1. Primarul din Târgu-Jiu a dezvăluit ce decizie a luat în cazul jucătorilor de la Pandurii

Monday, 11 April 2016, 14:44 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, membru în Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, a declarat, luni, că săptămâna trecută au fost plătite la zi datoriile echipei, precum și primele fotbaliștilor, urmând să fie asigurate și fondurile necesare achitării salariilor restante.

"Am făcut și facem eforturi în continuare pentru a acoperi partea financiară. Este foarte bine că am reușit săptămâna trecută să achităm la zi datoriile la stat și primele jucătorilor, urmează să acoperim și partea financiară necesară pentru a junge la zi cu salariile, din câte știu eu suntem cu o restanță de trei salarii. În momentul de față, starea în sânul echipei este foarte bună, chiar am discutat sâmbătă cu Săpunaru, cu Hora, sunt optimiști, sunt mulțumiți pentru ceea ce s-a rezolvat pentru că dacă ne raportăm la situația celorlalte echipe, sunt echipe cu situații mult mai grave față de Pandurii Târgu Jiu", a spus Florin Cârciumaru.

Acesta a mai menționat că poziționarea pe primele locuri ale clasamentului poate aduce echipei banii necesari pentru menținerea pe linia de plutire în viitorul campionat, conform Agerpres.

"Într-adevăr avem o șansă istorică de a fi pe locul 2, locul 3, nu cred că avem șansă la primul loc, dar sigur la locurile 2 — 3. Știți foarte bine că locul 2, locul 3 chiar și locul 4 înseamnă banii necesari pentru menținerea pe linia de plutire a echipei în viitorul campionat", a conchis Florin Cârciumaru.Adaugă părerea ta
Alte articole din: FOTBAL