Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Laurențiu Reghecampf. Anunț bombă în privința Naționalei

Monday, 31 March 2014, 23:54 Sursă: Mediafax

"A fost un meci bun, ne continuăm traseul. Mă bucur că jucătorii au avut o atitudine bună, chiar dacă veneau după 5-2 cu Dinamo. Sunt dezamăgit că Tănase a primit un galben când eu am văzut că a fost fault împotriva lui. Mă bucur că jucătorii sunt responsabili, iar echipa creşte de la meci la meci", a spus Reghecampf.

El a precizat că mai are un an de contract cu Steaua şi va rămâne la gruparea bucureşteană. "Eu vreau să antrenez Steaua şi sunt mândru de asta. Pentru mine va fi un lucru normal să antrenez şi echipa naţională şi Steaua în acelaşi timp", a a mai afirmat Reghecampf.

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa FC Botoşani, în ultimul meci al etapei a XXV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Adi Popa '12, Piovaccari '54, Pîrvulescu '65 şi Tănase '68.

În minutul 60, de la FC Botoşani a fost eliminat Ivanovs, după ce a primit al doilea cartonaş galben, iar în minutul 85 a fost eliminat Pintilii de la Steaua, tot după al doilea galben.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT