Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jucătoarea de tenis a fost otrăvită intenţionat sau nu? Poliţiştii au deschis o anchetă

Thursday, 11 August 2016, 15:12 Sursă: REALITATEA.NET

Specialiştii spun despre jucătoarea de tenis în vârstă de 18 ani care s-a îmbolnăvit în timpul turneului de la Wimbledon că este foarte puţin probabil ca ea să fi fost otrăvită. 

Poliţia a deschis o anchetă penală după ce jucătoarea de tenis Gabriella Taylor ar fi fost infectată în mod intenţionat cu leptospiroza, o bacterie infecţioasă. 

Taylor a fost nevoită să se retragă în sferturile de finală de la Wimbledon, după ce s-a simţit extrem de rău şi a petrecut patru zile la terapie intensivă, ea fiind diagnosticată cu leptospiroza: o boală care se manifestă prin febră, intoxicaţie, cefalee, dureri musculare. 

Mama jucătoarei spune că această boală este extrem de rară în Marea Britanie şi avansează ipoteza conform căreia, fata ei a fost otrăvită. Adică băuturile ei în timpul meciului erau nesupravegheate, iar cineva i-ar fi contaminat băuturile.
Un medic a spus pentru The Guardian, că este o exagerare. Dacă cineva ar fi vrut să facă într-adevăr acest lucru, cu siguranţă că alegea altă metodă de otrăvire.  


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT