Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Ion Țiriac intervine în scandalul momentului în tenisul mondial: „Dacă nu te uiți, stai acasă, nu fi arbitru!”

Thursday, 10 September 2020, 16:07 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Fostul jucător de tenis, Ion Țiriac, îi ia apărarea lui Djokovic, susținând că acesta nu a comis vreo agresiune gravă și că arbitra ar fi trebuit să fie mai atentă.

„Nu e pentru prima oară când un arbitru e lovit de o minge. Cu foarte mulți ani în urmă, un suedez, încă junior, servește, lovește arbitrul de linie cu mingea, omul cade, se lovește cu capul de pământ și moare. Djokovic a mai făcut o agresiune a mingii înainte de a lovi arbitra, putea fi pedepsit cu «warning». El, aruncând mingea, lovește o arbitră care nu știu dacă se uita la meci.

Djokovic nu e nici fratele meu, nici cel mai bun prieten al meu, dar e un mare jucător. Nu e idealul meu. Un singur om respect cu căciula în jos, acela e Nadal. Nu numai pentru jucătorul care este Nadal, ci și pentru omul care este. Nu cred că Djokovic merita să fie eliminat, în special într-un turneu unde ăștia n-au un megastar. E Serena Williams, dar în rest nu e nimeni acolo”, a declarat Ion Țiriac, conform „Gazetei”.

Țiriac este de părere că supervizorul turneului a greșit în momentul în care a decis întreruperea meciului, deoarece prin eliminarea lui Djokovic, atractivitatea turneului a scăzut cu 30%.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT