Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Investitorii de la Dinamo, luați din nou în colimatoriu: “Lucrurile astea atrag probleme. Spălare de bani se numește, mai pe scurt!”

Wednesday, 04 November 2020, 17:02 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Odată cu venirea noilor investitori spanioli la formația din Ștefan cel Mare, Dinamo a sperat că toate problemele se vor rezolva și ușor, ușor vor putea spera din nou la un titlu în “Groapă”! Au fost aduși jucători cu CV-uri impresionante, pe salarii colosale în raport cu nivelul din Liga 1. În ciuda acestor lucruri însă, Dinamo este abia pe locul 15 în Liga 1 și are 4 înfrângeri consecutive în campionatul României.

Fostul fotbalist, Marcel Pușcaș, a vorbit despre situația actuală de la Dinamo și este de părere că noua conducere a clubului din Ștefan cel Mare trebuia verificată înainte ca aceștia să intre în posesia clubului. Pușcaș a spus apoi că ar fi auzit de fondul de investiții al spaniolilor că nu ar fi recunoscut în nicio țară europeană, fapt care implică mai multe probleme.

Am şi botezat acest club, “El Nuevo Dinamo”, printr-o postare pe Facebook şi a fost preluată această titulatură. “El Nuevo” e tot vechiul “New Dinamo”, nu s-a schimbat nimic. Mă mir că nu există interesul factorilor de răspundere la o eventuală sesizare a Federaţiei, cu privire la sursă şi provenienţa banilor acestor investitori spanioli. Eu am auzit “de pe stradă” că ar fi un fond de investiţii care nu este recunoscut şi reglementat de nicio ţara europeană. Lucruri de genul ăsta atrag după sine alte probleme, adică, spălarea de bani se numeşte mai pe scurt! Nu ştiu dacă e adevărat, dar trebuie făcut un control.“a spus Marcel Puşcaş pentru Pro X.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT