Coronavirus - România: 113589 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Halep: Serena Williams mi-a spus că vrea să facă o poză cu viitorul număr 1 mondial

Monday, 27 October 2014, 14:27 Sursă: REALITATEA.NET

"Pe podium, Serena Williams mi-a spus că vrea să facă o poză cu viitorul număr 1 mondial şi că mama ei va face poza. Mi-a plăcut foarte mult ce mi-a zis. Probabil că voi ajunge şi numărul 1 mondial, dar îmi doresc să câştig cât mai multe meciuri şi trofee. Trofeul de la Singapore este cam mic, dar important", a spus Halep, scrie Mediafax.ro.

Simona Halep a afirmat că în finala pierdută în faţa Serenei Williams i-a cedat braţul. "A fost o săptămână foarte frumoasă. Mă bucur să fiu din nou acasă şi mă bucur că am terminat un an deosebit cu o performanţă deosebită. Primul meci cu Serena Williams a fost mai bine pentru mine, deoarece eram mult mai odihnită, mult mai proaspătă. Am şi surprins-o, pentru că nu ne-am întâlnit în acest an. În al doilea meci, în finală, braţul meu a cedat", a precizat Halep.

Întrebată dacă va continua şi anul viitor colaborarea cu antrenorul Wim Fissette, Simona Halep a anunţat că după vacanţă va lua o decizie în această privinţă: "După vacanţă voi lua o decizie cu privire la echipa mea".


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT