Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Halep regretă anumite lucruri pe care le-a făcut în trecut: “Mi-e ruşine de mine că puteam să fac astfel de gesturi!”

Sunday, 15 November 2020, 21:48 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Simona Halep a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în trecut, dar și despre modul cum a reușit antrenorul australian, Darren Cahill, să o ajute de-a lungul timpului în cariera sa. Constănțeanca a mărturisit și că a lucrat cu un psiholog, pentru a o ajuta să elimine anumite reacții necontrolate pe care jucătoarea de 29 de ani le avea în timpul meciurilor.

“Darren a spus mereu că un antrenor bun trebuie să-l facă pe jucător să-şi dea seama singur de ceea ce face greşit pe teren şi să se corecteze el acolo. De aceea nici nu am vrut să facem on-court coaching foarte des.

La mine cel mai greu lucru de progresat, cea mai grea parte a fost atitudinea: să nu mai fiu negativistă pe teren, să nu mă mai critic şi atunci când sunt într-un moment greu să fiu eu alături de mine, adică să nu dau şi eu în mine, că suficient dă adversara, suficient dă situaţia respectivă, eu să mă protejez cumva.

Aici am progresat mult, dar am şi lucrat cu o doamnă psiholog. Când mă uit la meciurile de acum 2-3 ani mi-e ruşine uneori. Mi-e ruşine de mine că puteam să fac astfel de lucruri, dar nu le controlam foarte bine şi de aceea le făceam, dar încerc să mă accept şi cu momentele acelea!“, a declarat Simona Halep în cadrul emisiunii “500 de apropo-uri”.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT