Coronavirus - România: 113589 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Hagi, pe urmele lui Ilie Năstase. Ce a putut spune "Regele" despre jucătoarea de tenis Johanna Konta

Tuesday, 25 April 2017, 12:21 Sursă: REALITATEA.NET

"Vreau doar să spun că înainte de meci le-am spus că nu am mai jucat un astfel de meci la un asemenea nivel. A trebuit să trecem bariera sacrificului. Steaua a făcut un fotbal bun, mult mai bun, dar noi nu am avut prospeţime. Am luat un punct cu şansă, care ne ţine în luptă. Vom vedea ce putem produce. E un an extraordinar al nostru. Am avut momente în care am jucat, am pus presiune pe mijloc, dar nu a fost ce trebuia. Urmează fotbal, mai sunt încă trei etape, vom vedea fotbal. Fiecare poate să spună ce vrea despre arbitraj. Nu stăm acum să comentăm, chiar dacă au fost lucruri şi bune şi rele.

Viitorul a crescut, suntem mândri că ne batem cu cele mai bune echipe din România. Steaua trebuia să câştige, recunosc lucrul acesta. Presiunea e la alţii, dar noi ne dorim să facem bine", a declarat Gheorghe Hagi la Digi Sport.

Hagi a fost ţinta suporterilor de la tribuna din spatele băncii tehnice a Viitorului. "Mi-a dat cineva cu un ban, m-a lovit, nu ştiu cine mi-a dat. Asta e ţara în care trăim. Îmi văd de lucrurile mele, îmi văd de timpul meu şi restul nu contează", a adăugat Hagi.

Formaţia FCSB a remizat, luni, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Viitorul, în ultima partidă a etapei a şaptea din play-off-ul Ligii 1 de fotbal. În clasament, FCSB rămâne pe primul loc, cu 38 de puncte, urmată de Viitorul, care acumulează 35 de puncte.

Întrebat dacă se plânge de arbitraj, "Regele" a făcut referire la momentul pe care l-a văzut pe viu din tribune la meciul de Fed Cup dintre România și Marea Britanie, când Johanna Konta a izbucnit în lacrimi și a ieșit de pe teren, în urma jignirilor primite din partea lui Ilie Năstase și din partea publicului de la Mamaia.

"M-ai vazut că plâng? Eu ce, sunt Konta? Eu nu sunt Konta, să ies și din teren", a spus Hagi, amintind de momentul petrecut în prima zi a întâlnirii câștigate cu 3-2 de România în fața Marii Britanii.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT