Viitorul Constanţa, la un meci de titlu. Realitatea TV îl susţine pe Hagi

Monday, 08 May 2017, 17:24 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Echipa lui Gică Hagi, Viitorul Constanţa, este la un meci distanţă de câştigarea titlului de campioană în Liga 1. Povestea Academiei lui Hagi s-a dovedit a fi de succes şi la ultimul meci jucat împotriva CS Universitatea Craiova. Viitorul Constanţa este acum la doar 90 de minute distanţă de potul cel mare în fotbalul românesc. 

23 de ani şi 10 luni a fost media de vârstă a titularilor Viitorului Constanţa la meciul jucat la Piteşti, împotriva noii Universitatea Craiova. Oltenii, cu multe nume noi în prima echipă, au avut un prim unsprezece mai bătrân cu un an decât dobrogenii. Până la golul victoriei din repriza a doua, reuşit de Coman, puștii lui Hagi au ratat câteva ocazii mari prin Chiţu şi Ţucudean. 

Regele este acum aproape de o performanţă unică, titlul în Liga 1. Asta ar însemna că Viitorul Constanţa este peste FCSB-ul construit cu milioane de euro de Gigi Becali. Telespectatorii Realitatea TV apreciază şi ei performanţa academiei create de regele fotbalului românesc. 

"Regele este unic și nemuritor - veșnic învingător... Dar trebuie înțeles şi că macedonenii din Ilfov sunt diferiți față de cei din Constanța... Numai că banii au menirea de a-i face fraţi de sânge... Se poartă în zilele noastre !?"- Ovidiu, telespectator"L-au gonit de pe Farul, şi-a făcut stadion pe un câmp plin de oi. Hagi merită să revină în Constanţa, să umple stadionul cu 30 de mii de oameni ca pe vremuri."- Alin Vintilă, telespectator.

"Şi noi ţinem cu Hagi! E vremea Monarhului cu numărul 10!" - Aurel Tamaş, telespectator.


"Felicitări pentru campanie! Felicitări pentru tot ce faceţi pentru normalizarea societății românești, inclusiv de recunoaștere și respectare a valorilor şi simbolurilor naţionale! Gânduri faine!" -  Liviu Preot, telespectator. 

Dacă îl susțineți pe Gică Hagi în lupta pentru titlu, așteptăm mesajele dumneavoastră pe adresa martorocular@realitatea.net 

 


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri