Gigi Becali, anunţ ULUITOR după alegerile FRF. La ce renunţă şi de ce ar merge la DNA

Wednesday, 18 April 2018, 18:07, Sursă: REALITATEA.NET

Preşedintele în exerciţiu al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu (33 de ani), a câştigat, miercuri, un nou mandat la conducerea FRF, încă din primul tur de scrutin, el fiind votat de 168 dintre cei 254 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală de alegeri desfăşurată la Casa Fotbalului.

Adaugă părerea ta

Gigi Becali, patron FCSB, l-a susţinut cu vehemenţă pe Ionuţ Lupescu pentru postul de preşedinte la FRF. Omul de afaceri, contestatar feroce al lui Răzvan Burleanu, a spus că rezultatul acestor alegeri l-a determinat să renunţe la gândul de a se implica din nou în politică. Gigi Becali a mai declarat că va face plângere la DNA dacă Burleanu s-ar răzbuna în vreun fel pe FCSB, care se află în lupta pentru titlu în Liga 1.

"Niciodată în viaţa mea n-am fost aşa de debusolat. Am ajuns la concluzia că eu, la 60 de ani, ori sunt aerian, ori oamenii au înnebunit, ori probabil Securitatea face... Nu ştiu de răspuns să vă dau. Sunt mâhnit. Cât timp vin Hagi, Lucescu, Alex Ferguson, când vine toată suflarea fotbalului... ei vin şi spun dom'le, Lupescu... Să facem şi regia fotbalului: una e Securitatea, doi este românul vânzător. Românul care se vinde pe 2 chiftele. Ştiţi cine ţine fotbalul românesc? Televiziunile şi eu, Gigi Becali. Noi dăm banii în fotbalul. Dacă cineva dă pagă electorală nu este în regulă. Dacă oamenii acceptă asta sunt oameni de nimic. Dacă toată floarea fotbalului a venit ca să-l susţină pe Lupescu...

Vroiam să mă bag în politică, dar acum nu mă mai bag. Nu poate Burleanu să se răzbune pe Steaua, pentru că un campionat îl câştigăm pe teren. Are curaj să facă ceva? Numai DNA-ul îi mai linişteşte pe ăştia. O să facem şi noi reclamaţie la DNA, să crem să se facă anchetă, dacă Burleanu se răzbună pe Steaua", a spus Gigi Becali la Digisport.