Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gică Popescu, atac la Răzvan Burleanu! Discurs fără menajamente

Tuesday, 21 November 2017, 21:52 Sursă: REALITATEA.NET

Fostul căpitan al naţionalei a spus că Burleanu i-a cooptat pe cei doi pentru a câştiga la capitolul imagine, în perspectiva alegerilor din 2018.

”Mutu a spus că va fi activ în actuala administrație pentru că de acolo este plătit. Este normal. Când nu va mai fi plătit, nu va mai fi acolo. Când a acceptat să facă acest pas, el a acceptat și un pachet întreg, inclusiv susținerea președintelui.

În plus, cred că unul dintre principalele motive pentru care Mutu a fost adus la FRF este legat de apropierea alegerilor. Altfel, nu-mi explic. De ce a făcut-o acum un an sau doi ani?

De fapt, pe actualul președinte nu-l interesează deloc viitorul fotbalului românesc, ci imaginea proprie. Și cred că se pregătește pentru altceva. pentru ce? Nu știu, carieră politică, altceva, nu știu.

Răzvan Burleanu este un om fals, lipsit de idei proprii, care preia tot ce face de la departamentul de comunicare, vine cu răspunsurile și cu eventualele întrebări ale jurnaliștilor pe hârtie”, a spus Popescu la Digisport.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT