Gică Hagi, primul mare ATAC la Gigi Becali: "Dezgustat și profund dezamăgit de atitudinea acestuia"

Friday, 26 May 2017, 11:21 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Clubul Viitorul Constanţa, care, în opinia LPF şi FRF, a câştigat titlul în România, a remis un comunicat de presă în care critică atitudinea lui Gigi Becali, patronul FCSB care a afirmat că va contesta triumful trupei lui Hagi, la TAS.

Finanţatorul roş-albaştrilor este de părere că regulamentul poate fi interpretat în favoarea lui, în condiţiile în care Viitorul şi FCSB au încheiat play-off-ul la egalitate de puncte.

Iată, integral, comunicatul de presă al constănţenilor:

"Referitor la declarațiile publice ale domnului Becali, din data de 25 mai 2017, preluate de mai multe site-uri și publicații, dorim să precizăm următoarele:

- Dreptatea și adevărul de care vorbește domnul Becali în decalarația sa nu este stabilită de avocatul pe care-l plătește, ci va fi stabilită de instanțele de judecată, în cazul unui eventual proces.
- Dreptate și adevăr este atunci când echipa noastră a terminat prima fază a sezonului competițional la o diferență de 4 puncte față de FCSB.
- Dreptate și adevăr este atunci când echipa noastră a obținut o victorie și un egal în meciurile directe cu FCSB, în Play-Off.
- Dreptate și adevăr este și atunci când cluburile de fotbal din România, cluburi din străinătate, oameni de fotbal, Federația Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal, ziariști, ne-au felicitat pentru câștigarea titlului de campioni.

În rândul oamenilor care ne-au felicitat și care ne consideră campioni se numară și actualii și foștii jucători ai echipei FCSB, conducătorii acestui club, dar și cei mai mulți dintre suporterii steliști.

Singurul care nu ne-a felicitat și care nu poate să accepte succesul nostru este domnul Becali.
Pe această cale îi transmitem domnului Becali că un campionat se câștigă pe terenul de fotbal, prin muncă și nu cu bani, așa cum se înțelege din atitudinea și din afirmațiile sale de genul "…să vedem cine va câștiga la sfârșit ….eu sunt cu banii …Gică e cu tehnicul (adică cu munca)"!!!!!!!!!

De asemnea îl intrebăm public pentru ce dreptate și adevăr luptă și pentru cine atâta timp cât lumea, inclusiv suporterii steliști, jucătorii, foștii jucători, conducători, ne consideră campioni si ne-au felicitat pentru succesul obținut?

Încheiem prin a menționa că dl. Gheorghe Hagi nu s-a certat cu domnul Becali, însă este dezgustat și profund dezamăgit de atitutidea acestuia și de modul în care încearcă să câștige un campionat.

Suntem surprinși și dezamăgiți de faptul că un club ca FCSB, care se consideră atât de mare, nu știe să piardă și, totodată, să accepte succesul nostru obținut pe merite sportive.

Cu respect, FC Viitorul
26 mai 2017".

Ce a spus Gigi Becali, la Digisport, în data de 25 mai: "Dacă dreptatea spune că Viitorul a câştigat, eu mă înclin. Zic săru' mâna şi cu asta basta. Fac ceva rău? Daca altora li s-a făcut nedreptate, nu înseamnă că eu o să accept nedreptatea.

Am vorbit cu un avocat, am zis: există vreo chichiţă care să fie în defavoarea noastră? Ştiţi ce mi-a răspuns? Domnule Becali, nu e nici măcar o virgulă care să vă defavorize".Adaugă părerea ta
Alte articole din: FOTBAL