Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gest emoţionant al clubului Dinamo pentru un suporter diagnosticat cu borelioză

Wednesday, 29 July 2015, 11:56 Sursă: REALITATEA.NET

"A fluturat steagul PCH cu chipul lui Cătălin Hîldan pe cel mai înalt vârf din Africa, Uhuru Peak, de pe muntele Kilimanjaro. Ludovic Vieru, alpinist din Iaşi şi suporter declarat al echipei din Ştefan cel Mare, are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor dinamoviştilor, pentru că o banală căpuşă i-a dat viaţa peste cap. Diagnosticat cu borelioză, Ludovic Vieru este acum în stare gravă, la o clinică în Germania, şi are nevoie mai mult ca oricând de susţinerea noastră, de sprijinul tuturor suporterilor.

Clubul din Ştefan cel Mare anunţă prin intermediul site-ului oficial că va dona 50 la sută din încasările provenite din vânzarea biletelor la următorul meci pe teren propriu în Liga I, cu Poli Timişoara, pentru alpinistul cu inimă de dinamovist, care luptă pentru viaţă într-un spital din Germania", se arată pe www.fcdinamo.ro

Ludovic Vieru practică alergare montană şi numai anul acesta are trei titluri naţionale. Ca alpinist, Vieru are în palmares urcări pe Kilimanjaro, Mont Blanc, Elbrus, Damavand şi Kazbegy.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT