Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fostul căpitan al CFR-ului îl elogiază pe ,,Bursuc” după meciul cu ŢSKA! ,,Are cel mai mare merit”

Friday, 23 October 2020, 15:52 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

După meciul câştigat împotriva bulgarilor cu scorul de 2-0, fostul fundaş central se arată încrezător în forţele echipei ardelene. Acesta crede că formaţia lui Petrescu ar putea repeta istoria şi să câştige un meci cu AS Roma, adversară în Europa League în acest sezon pentru clujeni.

Cadu a câştigat împotriva Romei chiar pe terenul echipei italiene, când juca pentru CFR în Champions League, în anul 2008, după primul titlu obţinut de echipa din Cluj.

“Am văzut că au câştigat cu 2-0. De când a venit Dan Petrescu echipa s-a schimbat foarte mult, el are cel mai mare merit pentru că CFR a ajuns unde a ajuns acum. Noi aveam o echipă foarte bună, am făcut performanţă cu jucători mai buni decât acum.

Va fi greu cu Roma, dar mă aştept la orice. CFR are o echipă puternică, un antrenor foarte bun, știe ce tactică să aibă ca să bată Roma, dar nu va fi uşor. Se poate, de ce nu?“,a declarat Ricardo Cadu, pentru Look Sport.

Între 2006 şi 2014, perioadă în care a jucat şi a fost căpitanul lui CFR Cluj, Ricardo Cadu a câştigat nu mai puţin de trei campionate, trei cupe ale României şi două Supercupe.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT