Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Florin Bercean, vicepreşedintele FRJ: Judo-ul românesc are o perspectivă foarte bună

Saturday, 11 March 2017, 14:33 Sursă: REALITATEA.NET

Vicepreşedintele Federaţiei Române de Judo a susţinut că viitorul judo-ului românesc sună foarte bine, mai ales că la fiecare categorie sunt sportivi de performanţă, care promit rezultate favorabile la competiţiile viitoare.

Bercean a comentat şi pe marginea victoriei Larisei Florian de la Baku, care a câştigat medalia de aur la turneul de Grand Slam pentru categoria de 52 de kilograme.

"Larisa nu este la primul rezultat răsunător. Este una dintre sportivele pregătite la centrul olimpic de tineret din Oradea şi este una dintre candidatele noastre serioase la calificarea şi obţinerea unui rezultat favorabil la Jocurile Olimpice de la Tokyo. La 52 de kilograme avem o categorie foarte bună. Eu zic că viitorul sună destul de bine şi eu cred că judo-ul românesc are o perspectivă foarte bună, mai ales că federaţia este condusă de trei săptămâni de Cozmin Guşă, care încearcă să reorganizeze judo-ul românesc", a transmis Florin Bercean la Realitatea TV.

Și comentatorul sportiv Teo Avramescu este de părere că, la Campionatul european de la Varșovia de luna viitoare, lucrurile vor sta la fel de bine pentru judo-ul românesc.

"Este o performanță importantă pentru Larisa Florian și pentru judo-ul românesc ținând cont de parcursul în acest concurs în care a reușit să învingă mari campioane. Este abia al doilea turneu de Grand Slam al anului și sunt convins că se află pe un trend ascendent și cred că și mai multe vom vedea la Campionatul european de la Varșovia de luna viitoare", a spus Avramescu.

 

 

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT