Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid, anunţă cea mai mare TRĂDARE din istoria fotbalului

Friday, 08 December 2017, 10:16, Sursă: REALITATEA.NET

Cristiano Ronaldo, fotbalistul portughez al lui Real Madrid, a câștigat joi pentru a cincea oară în cariera sa Balonul de Aur.

Adaugă părerea ta

Trofeul a fost atribuit de revista France Football în cadrul unei gale.

Cristiano Ronaldo, care pe 5 februarie va împlini 33 de ani, a mai obținut Balonul de Aur în anii 2008, 2013, 2014 și 2016.

Ronaldo a intrat pentru prima oară în posesia acestei distincții atunci când juca pentru Manchester United. Din 2009, el evoluează la Real Madrid, echipă cu care a câștigat în sezonul trecut campionatul Spaniei și Liga Campionilor.

Ronaldo a contribuit la calificarea Portugaliei la Cupa Mondială 2018. Naționala lusitană este campioana europeană en titre.

Altfel, cea mai mare trădare din istoria fotbalului ar fi transferul lui Neymar de la PSG la Real Madrid. Având în vedere trecutul brazilianului la FC Barcelona, mutarea ar fi una şocantă. Florentino Perez nu face niciun secret din dorinţa de a-l transfera pe Neymar la Real Madrid.

"E foarte dificil să termini anul în faţa lui Cristiano şi Messi. Dacă ar fi la Madrid, Neymar ar avea mai multe şanse de a câştiga Balonul de Aur. Real e clubul care oferă tot ce îi trebuie unui fotbalist mare. Toată lumea ştie că vreau să îl transfer", a declarat Perez pentru "El Larguero".