Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

EXCLUSIV | Victor Ponta, pus la zid după ce a influențat fotbalul românesc! “E un infractor notoriu, cu diplomă”

Sunday, 19 July 2020, 20:00 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Invitat la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, Dragomir a spus că Ponta este un infractor care a făcut trafic de influență pentru a-l schimba din funcția de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Recent, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins definitiv cererea prin care fostul premier Victor Ponta a solicitat anularea ordinului ministrului Educaţiei prin care i-a fost retras în anul 2016 titlul de doctor în drept. Prin urmare, s-a confirmat plagiatul în teza de doctorat.

În 2013, Dumitru Dragomir a pierdut în mod surprinzător alegerile pentru șefia LPF, în fața lui Gino Iorgulescu. Dragomir a acuzat implicarea factorilor politici.

Bineînțeles că politicul influențează tot. Pe mine m-a dat afară politicul, s-a dovedit acum că cel care m-a dat afară e un infractor notoriu, cu diplomă! Vorbesc de Ponta. În momentul când furi ceva, ești infractor.

În perioada lui Ponta, cei mai mulți au fost condamnați… Gică Popescu, Nețoiu, Borcea, Victor Becali, MM Stoica… care s-au dus nevinovați la pușcărie. Eu am fost schimbat abuziv, după ce Ponta i-a chemat seara pe președinții de cluburi și le-a spus să nu voteze cu mine. Un infractor m-a dat afară!”

Citește continuarea declarațiilor pe realitateasportiva.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT