Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

EXCLUSIV | Un fost mare jucător român are un sfat pentru Rădoi înainte de meciul cu Islanda: “Aici e cea mai mare problemă!”

Sunday, 04 October 2020, 15:23 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Daniel Iftodi (52 de ani), fostul fotbalist care a îmbrăcat tricoul celor 3 mari rivale din București, atât pe cel al Stelei, cât și pe al Rapidului, dar și pe al lui Dinamo, are un mesaj pentru selecționerul Mirel Rădoi înainte de partida de baraj cu Islanda, programată săptămâna viitoare.

“Toată lumea cred că își dorește să câștigăm cu Islanda și să ne calificăm mai departe. Eu sper ca selecționerul Mirel Rădoi să fie inspirat și să aleagă cel mai bun prim 11, pentru ca aici e cea mai mare problemă. Este nevoie de inspirație, deoarece trebuie să alegi fotbaliști care vor lupta din primul până în ultimul minut al jocului.

Rădoi trebuie să fie foarte atent cu cine va începe partida, este nevoie de jucători care să se poată adapta rapid la suprafața de joc din Islanda, dar și la înălțimea fotbaliștilor islandezi, care sunt destul de robuști. Avem mare nevoie de această calificare!”, a declarat Daniel Iftodi în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT