EXCLUSIV | Petrescu, pe picior de plecare de la CFR? ”E posibil!”

Friday, 13 December 2019, 12:45 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea.NET

Dan Petrescu a ajutat-o pe CFR să se califice în primăvara europeană, însă tehnicianul poate pleca în acestă iarnă din Gruia.

Ardelenii s-au impus în partida cu Celtic, scor 2-0, și au realizat una dintre cele mai mari performanțe din istoria clubului, încheind grupa E cu 12 puncte, pe poziția secundă.

După meci, la conferința de presă, Dan Petrescu a vorbit despre viitorul său pe banca clubului din Ardeal. Tehnicianul a dezvăluit că este dezamăgit de ofertele pe care le-a primit până acum, însă nu a negat posibilitatea de a prelua cârma altei echipe. (Vezi AICImai multe detalii)

De asemenea, în această dimineață, MM Stoica a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a lăsat de înțeles faptul că Petrescu ar urma să antreneze o nouă formație. (Citește AICI mai multe detalii)

Contactat de realitateasportiva.net, Iuliu Mureșan, fostul președinte al ”feroviarilor”, a dezvăluit că ”Bursucul” poate pleca din Gruia în acestă iarnă.

”Nu am vorbit cu el. Am văzut ce a declarat (n.a. despre ofertele din Anglia și Italia). E posibil să plece. Și-a îndeplinit obiectivul, chiar l-a depășit prin ieșirea din grupe.

A calificat echipa în primăvara europeană. Orice e posibil în acest moment. Eu m-aș bucura ca el să rămână. Nu știu dacă va fi la fel fără el. Echipa a obținut foarte multe victorii când a fost Alin Minteuan antrenor principal” a declarat Iuliu Mureșan.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: FOTBAL