Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

EXCLUSIV | Naționala e pe mâini bune: ”Ionuț Radu va fi portarul titular! E un lider, a demonstrat!”

Thursday, 19 November 2020, 16:52 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Tătărușanu a fost portarul titular din ultimii ani de la echipa națională, iar astăzi, 19 noiembrie, FRF a anunțat că goalkeeper-ul lui AC Milan și-a anunțat retragerea.

După retragerea lui Tătărușanu, Mircea Bornescu, fostul portar de la Craiova, Rapid și Petrolul, și-a ales favoritul: Ionuț Radu (23 ani).

Cu toate că tânărul fotbalist nu este titular la nicio echipă, ”Pepe” este convins că Radu va răzbi și va ajunge portarul titular al primei reprezentative.

”Este alegerea lui, e bine dacă așa a decis. Și-a ales foarte bine momentul. A considerat că un ciclu s-a terminat și ușor-ușor vor trebui ceilalți să demonstreze. Totul depinde de Mirel acum, toți cei de la națională sunt de valoare. David Lazar a demonstrat că e o soluție.

Sunt și portari din noul val care vin din spate. Ionuț Radu, spre exemplu. Dacă își va găsi o echipă va fi portarul titular al echipei naționale. El e un lider, a demonstrat la tineret. La seniori e diferit, dar se schimbă generațiile.” a declarat Mircea Bornescu pentru Realitatea Sportivă.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT