Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

EXCLUSIV | Membru din FRF, demis pentru că era prieten cu Mircea Sandu: “Au spus că sunt protejatul lui și m-au dat afară!”

Sunday, 01 November 2020, 22:38 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Fostul membru al FRF, Marcel Paraschiv, a povestit în exclusivitate la Realitatea Sportivă, motivul abuziv pentru care i s-a desfăcut contractul în anul 2014, moment în care noua conducere a federației, în frunte cu Răzvan Burleanu, a preluat șefia fotbalului românesc.

“Când a ajuns la mine celebra comisie care s-a strâns la Chivorchian în birou, au spus că sunt protejatul lui Mircea Sandu și mi-au desfăcut contractul. Prin mâna mea treceau foarte mulți bani din Federația Română de Fotbal, tot ce se făcea în federație pe protocol, eu le făceam și era normal și firesc ca acolo să fie un om care nu mai trebuie să știe cum se cheltuiesc banii și unde se cheltuiesc banii. 

Toată lumea a rămas surprinsă când am fost dat afară. I-am dat în judecată într-un final și am câștigat procesul cu Federația Română de Fotbal. Mi-a dat postul în primire dar nu și atribuțiile. M-au aruncat într-un birou al Comisiei Centrale de Arbitri, cu toate că trebuiau să mă pună pe același post și nu au respectat decizia judecătoarească care spunea că trebuie să fiu pus pe aceeași poziție din trecut!”, a declarat Marcel Paraschiv în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT