Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

EXCLUSIV | Declarație uluitoare, în direct, la Realitatea Sportivă! ”Am refuzat Real Madrid!”

Sunday, 08 March 2020, 19:21 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Gică Popescu a fost invitatul lui Claudiu Giurgea la ”Realitatea Sportivă” și a dezvăluit cum oferta madrilenilor a stat două zile pe noptiera sa.

”Baciul” a precizat că, după Revoluție, informațiile ajungeau foarte greu în țara noastră, iar el nu știa cine este Real Madrid.

Gică Popescu nu a îmbrăcat tricoul ”galacticilor”, însă a ajuns la Barcelona, formație la care a fost căpitan și pentru care a jucat în perioada 1995-1997, reușind să bifeze peste 50 de apariții.

”Am refuzat-o pe Real Madrid în 1990. Ajungeau foarte greu informații în țară, era mentalitatea comunistă, iar eu nu știam cine e Real Madrid. Nu aveam informații. Știam prea puțin de acest club. Orice jucător sănătos la cap semna cu două mâini. Am avut contractul două zile pe noptieră și Săndoi mă întreba: ”Unde vrei să te duci? Pe Lună?”

Viața m-a dus să joc și să conduc un vestiar ca cel al Barcelonei. La ei era un vestiar cu 17 internaționali. Un vestiar care mereu are probleme. Este un club atât de mare care dacă nu are, apar probleme. Trebuie să aperi echipa, să ai o atitudine față de mass-media. Pe mine m-a onorat enorm, cum m-au onorat cele 34 de banderole ale echipei naționale” a declarat Gică Popescu, în exclusivitate, în cadrul emisiunii Realitatea Sportivă.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT