Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

EXCLUSIV | Cine sunt groparii stadionului Dinamo și cine îl scoate din groapă!

Friday, 07 February 2020, 12:17 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

De mulți ani în centrul unor interese obscure, stadionul din Ștefan cel Mare a ajuns la groapa de fiare vechi a fotbalului românesc.

În tot acest timp, vina a fost dată pe un singur om.  Altul, tot de unul singur, luptă pentru modernizarea lui și îi asigură pe suporteri că, în trei ani, arena va fi gata!

În anii 70, un eveniment important ținea capul de afiș în mica, dar bogata și, mai ales, puternica nomenclatură comunistă. Liliana, fata cea mare a temutului Ion Dincă, prim-vicepremierul României, se căsătorea.

Alesul fiicei lui „Te-leagă”, așa cum era poreclit Dincă, era un tânăr pe nume Badea Nicolae, care, mai târziu, după Revoluția care a schimbat orânduirea, a devenit Nicolae Badea – afacerist de succes și președinte la Dinamo București.

Nunta a fost de poveste. S-a servit caviar, s-a băut șampanie și whisky. Despre petrecerea de pomină a auzit și Ceaușescu, iar dictatorul s-a făcut foc! Răsfățații partidului nu trebuia să arate că o duc atât de bine…

„Te-leagă” a învățat bine lecția. Potrivit evz.ro, nunta celei de-a doua fiice a fost mai mică. S-a încadrat.

Dar și soțul ei avea să devină cunoscut în perioada capitalistă, de după Revoluție: Gabriel „Puiu” Popoviciu.

Fetele lui Dincă au fost cât se poate de discrete. Amândouă au fost ofițeri de contraspionaj, specializate în dialecte arabe.

Vezi continuarea materialului exclusiv pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT