Emoționant! ”Ilie Balaci va exista mereu. A fost cel mai mare jucător din istoria fotbalului românesc”

Friday, 13 December 2019, 13:21 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea.NET

Ieri, 12 decembrie, ”perlele” din Dolj au fost premiate în cadrul Galei ”Ilie Balaci”, eveniment care a avut loc la Filarmonica ”Oltenia”, din Craiova.

Gică Craioveanu, fost coleg cu ”Minunea Blondă”, s-a emoționat când a vorbit despre regretatul fotbalist. „Grande” și-a amintit un moment memorabil cu legenda Craiovei.

”Am putut să ne bucurăm de cel mai mare jucător din istoria fotbalului românesc. Pentru noi, va exista toată viața. E logic să plângi. Am avut șansă să joc cu el. Au fost momente foarte bune.

Îmi aduc aminte la un meci, a intrat și mi-a spus după: ”Țărane, te-am învățat să și marchezi!” Îmi pare rău că nu mai este. M-a ajutat foarte mult în carieră” a declarat Gică Craioveanu.

La eveniment a fost prezentă și fiica marelui fotbalist, Lorena. Acesta a vorbit despre cât de mult îi duce dorul tatălui ei și a anunțat că legenda Universității Craiova va avea o statuie.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-13 15:27:52
Moromete

Cu siguranță în inima unei fiice tatăl a fost și rămâne cel mai MARE ! Ca fotbalist Ilie Balaci a fost un jucător mare pentru fotbalul românesc . Să fie cel MAI MARE ...? În România au fost jucători mari care au fost căpitani la Real Madrid ,Barcelona, Galatasaray, etc, au câștigat cupe europene , care ... sunt mai MARI..și chiar mulți. Cel mai MARE și la distanță de cei mari este Hagi, un om cu inimă mare și care s-a ”predat” fotbalului. Ilie Balaci, cu siguranță, va avea un loc special în inimile noastre, a tuturor celor care l-au văzut jucând în anii de glorie a Craiovei Maxima ( acum Craiolguta-ntranvai).

Alte articole din: FOTBAL