Dragomir a povestit cine l-a dat afară de la LPF. "M-au sunat Olăroiu și Ponta din Dubai"

Friday, 29 April 2016, 19:46, Sursă: REALITATEA.NET

Ies la iveală amănunte uluitoare din fotbalul românesc. Fostul premier, Victor Ponta ar fi plănuit să-l dea afară de la Liga profesionistă pe Dumitru Dragomir. Nu a fost însă singur: totul s-a întâmplat cu ajutorul lui Gigi Becali care era după gratii în acel moment.

Adaugă părerea ta

Mitică Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a făcut o dezvăluire teribilă, în direct, prin telefon, la emisiunea Fotbal Club, de la DigiSport. Actualul președinte de onoare al echipei FC Voluntari a povestit cum l-a dat afară Gigi Becali din postul de șef al LPF din închisoare.

"Gigi este de o inteligență fenomenală nativă. Își pregătește victimele dinainte. Pot să o spun cu toată tăria că nu-l interesează pe ce cadavre calcă. Eu îl cunosc foarte bine, a fost obiect de studiu pentru mine. Și din pușcărie m-a schimbat pe mine de la Ligă. Dacă vreți să aflați chestia asta cu pușcăria. M-a sunat din închisoare și mi-a zis: 'Băi, Mitică, m-au sunat Olăroiu și Ponta din Dubai și mi-au zis că dacă te dăm afară, îmi fac vilă în centrul pușcăriei!'. De la telefonul pușcăriei mi-a spus asta", a relatat Dragomir.

"Acum, după ce am avut o discuție cu el, la Palat, am întrebat: 'Bine, bă, Gigi, de ce m-ați dat afară?'. 'Băi, i-am sunat pe ăștia, Ponta și ăștia... Și a trebuit. Iar eu nu mai voiam să fii tu la Ligă, voiam să îmi pun marionetele mele la Ligă'. Domnule, mi-a zis asta acum două săptămâni. Am rămas tâmpit! Altă dată vă spun și continuarea. Dar pionul principal a fost Gigi Becali, care se dădea prieten cu mine", a mai declarat Dumitru Dragomir.