Doar Halep mai poate salva România! ”Sperăm să o convingem să joace!”

Wednesday, 22 January 2020, 18:18 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei României, va trebui să găsească o soluție pentru ca meciul cu Rusia să nu fie pierdut dinainte.

România nu mai poate conta pe Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea, care au anunțat că nu mai vor să joace în Fed Cup și Buzărnescu, accidentată.

În aceste condiții, oficialii FRT speră să o convingă pe Simona Halep să joace împotriva Rusiei, deși prima rachetă a României anunțase că nici ea nu ar dori să joace în meciul cu Rusia, prioritare pentru ea fiind acum Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-22 22:13:47
CRISTIAN

PARIURI SPORTIVE - TEAPA GS BET ABC BETTING SRL! Aceasta firma fantoma “condusa” ( ABC BETTING SRL) de un tigan pe nume Sorin Gheorghe, lucreaza prin interpusi, nu a platit licente pc, face evaziune fiscala la greu si insala jucatorii neacordandu-le castiguile, invocand ca e frauda de soft. Am inteles ca isi bate joc de angajati oferindu le salarii de mizerie si exploatandu i la maximum. Acest tigan va face puscarie. NU INCHEIATI PARTENERIATE CU ACEASTA FIRMA, VETI LUA TEAPA, DACA SUNTETI JUCATORI DE ASEMENEA. FERITI-VA DE TEPARII DE LA PARIURI SP[ORTIVE : ABC BETTING SRL (GS BET) ALLEGRIA BETTING SRL, VETI CUMPARA BILETE DEGEABA!

Alte articole din: ALTE SPORTURI