Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Declarațiile emoționante ale părinților eroului din meciul cu Danemarca: “Am trăit toata viața pentru acest moment!”

Wednesday, 18 November 2020, 16:55 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Selecționerul Adrian Mutu a reușit prima performanță notabilă în cariera sa de antrenor, după ce a reușit să obțină calificarea cu “tricolorii” mici la un nou turneu final. România avea nevoie doar de un rezultat de egalitate în meciul contra danezilor, asta după ce Bosnia a reușit să învingă Belgia, reușind astfel să faciliteze drumul naționalei de tineret spre EURO 2021.

Golul echipei naționale a României a fost marcat de fotbalistul celor de la CFR Cluj, Valentin Costache, în minutul 72, reușită care a adus “tricolorilor” calificarea mult așteptată.

Costache a fost titularizat aseară de selecționerul Adrian Mutu pe postul de atacant central, o poziție total diferită pentru jucătorul campioanei României, care este obișnuit să joace mai mult în bandă, dar acest lucru se pare că nu l-a împiedicat să marcheze golul decisiv.

La finalul partidei, mama lui Valentin Costache a fost în culmea fericirii pentru reușita fiului său și a declarat că a așteptat aceste momente de mândrie o viață întreagă.

Vezi declarația pe realitateasportiva.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT