Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Decizie uluitoare a lui David Beckham

Monday, 07 December 2015, 16:31 Sursă: REALITATEA.NET

"Ador rugby-ul, ador să mă uit la meciuri și la tot ce înconjoară acest sport. Am preferat să merg pe Twickenham decât să urmăresc meciuri de fotbal", a afirmat Beckham, în vârstă de 40 de ani, în acest interviu.

Motivat de recenta Cupă Mondială de rugby din Anglia, fostul mijlocaș al echipelor Manchester United, Real Madrid, Los Angeles Galaxy și Paris Saint-Germain consideră în rugby "oamenii stau unii lângă alții fără nicio înverșunare".

"Entuziasmul pentru joc al unui public de rugby este mult mai puternic decât în fotbal, unde spectatorii se pot întoarce repede împotriva unei echipe dacă aceasta nu joacă așa cum și-ar fi dorit. Publicul din Liverpool sau din Manchester este formidabil desigur, dar ambianța pe stadioanele de rugby este specială", a adăugat el.

Totodată, Beckham s-a declarat "îngrijorat" de scandalurile de la FIFA, considerând "că va fi nevoie de timp pentru a rezolva toate aceste probleme".

Fostul fotbalist englez va investi în fotbal, el primind dreptul de a fonda o echipă în MLS, după ce a activat la Los Angeles Galaxy în perioada 2007-2012.

Sursa: Agerpres


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT