Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Decizia luată de Simona Halep după ce a părăsit US Open

Tuesday, 29 August 2017, 18:11 Sursă: REALITATEA.NET

Simona Halep a fost eliminată de la US Open de Maria Șarapova și a anunțat pe contul ei de socializare că un fost mare tenismen va face parte din echipa ei. 

"Ieri în timpul conferinței de presă, am fost întrebată dacă mă simt o persoană ghinionistă. De fapt, mă simt cu adevărat norocoasă pentru ce am în jurul meu. Viața mea, familia mea, prietenii mei, echipa mea și nu în ultimul tenisul. După ziua de ieri, voi continua să muncesc din greu. Vreau să vi-l prezint pe cel mai nou membru al echipei mele, Andrei Pavel. Este o adevărată onoare să îl am lângă mine. Sunt convinsă că sfaturile lui îmi vor fi de folos. Legat de Darren, lucrurile nu se schimbă cu nimic. Le mulțumesc băieților că sunt lângă mine.", a scris Simona pe instagram.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a recunoscut cu sportivitate superioritatea adversarei sale din primul tur al Openului Statelor Unite, rusoaica Maria Șarapova, în fața căreia s-a înclinat în trei seturi, 6-4, 4-6, 6-3, luni la Flushing Meadows.

"Ce pot să spun? Sunt tristă, desigur, pentru că am pierdut acest joc, însă cred că am făcut tot ceea ce am putut. Ea a fost mai bună, a servit mai bine decât mine. Astăzi, serviciul meu a fost rău. Procentajul a fost probabil bun (62%), însă am servit mult prea lent, iar ea a putut ataca astfel returul foarte ușor. Acesta este poate unul dintre motivele înfrângerii mele. Sunt sigură de asta", a declarat Halep după meci.

A fost un meci foarte, foarte greu, nu ca unul obișnuit din primul tur. Însă aceasta este tragerea la sorți. Nu pot să spun nimic altceva, depinde și de noroc. Cred însă că am făcut un meci ok. Ea a jucat cu adevărat bine. A fost un meci bun", a mai spus reprezentanta țării noastre.

"Ne respectăm reciproc foarte mult și știu că atunci când am văzut amândouă tragerea la sorți am înțeles că va fi un duel complicat, dar și un meci foarte așteptat și despre care se va vorbi mult. Știam ce am de făcut împotriva Simonei, însă este cu totul altceva să și pui în practică. Nu am jucat prea mult în ultimul timp și sunt, cu siguranță, jucătoarea de pe tablou care a evoluat ce mai puțin. Cu toate astea, am profitat de șansa mea, am jucat bine și am eliminat-o pe numărul 2 mondial", a spus la rândul ei Șarapova.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT