Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

David Beckham îşi vede visul cu ochii. A surprins toată America

Monday, 29 January 2018, 11:14 Sursă: REALITATEA.NET

După patru ani de eforturi, Beckham şi-a atins în fine obiectivul, convocând o conferinţă de presă pentru luni la prânz, la Arsht Center, impozantul sediu al Operei din Miami, conform Agerpres.

Pentru "acest anunţ important pentru viitorul fotbalului la Miami", în afara lui David Beckham şi Don Garber, vor mai participa primarul din Miami, precum şi cel al comitatului Miami-Wade.

Deşi nu a oferit detalii, Beckham va anunţa, după toate probabilităţile, proiectul "Miami Beckham United", lansat cu mare pompă în urmă cu patru ani, care devine realitate.

Conform presei locale, fostul jucător al echipelor Manchester United, Real Madrid şi Paris SG ar putea dezvălui culorile şi logo-ul viitoarei sale echipe. Acest anunţ ar fi, de fapt, epilogul unui foileton de patru ani care nu a decurs conform planurilor fostului internaţional, soţul fostei componente a trupei Spice Girls, Victoria.

Beckham a jucat în MLS din 2007, în urma transferului de la Real Madrid la Los Angeles Galaxy, primind dreptul de a crea o franciză cu costuri reduse (25 milioane dolari, faţă de 150 milioane în prezent). Odată cariera de jucător încheiată, în 2013, Beckham s-a lansat în proiectul Miami.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT