Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Daum, ca şi plecat. Comisia Tehnică a recomandat rezilierea contractului. Cum a reacţionat Burleanu

Tuesday, 12 September 2017, 09:34 Sursă: REALITATEA.NET

La finalul şedinţei, preşedintele Comisiei Tehnice şi Directorul Tehnic FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat că majoritatea a votat pentru rezilierea contractului cu tehnicianul german.

"A avut loc o evaluare şi o dezbatere privind situaţia echipei naţionale. Apoi, atât membrii Comisiei cu drept de vot prezenţi astăzi, cât şi cei absenţi, prin telefon, s-au pronunţat cu privire la posibilitatea ca actualul staff al echipei naţionale să continue până la finalul meciurilor din campania de calificare sau ca preşedintele FRF să înceapă negocierile pentru rezilierea contractului. Ionuţ Badea şi Christos Papadopoulos, ca membrii ai staff-ului primei reprezentative, n-au participat la vot. Majoritatea a votat pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului. Ulterior, fiecare membru cu drept de vot a propus variante pentru un viitor selecţioner", a afirmat Stoichiţă.

"În urma propunerii Comisiei Tehnice, voi demara procesul de negociere a rezilierii contractului domnului Daum şi, ulterior, negocierile privind desemnarea noului selecţioner, în baza propunerilor primite de la preşedintele Comisiei Tehnice", a afirmat Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT