Darren Cahill, anunț grozav despre Simona Halep! “Nu mai are nicio problemă”

Tuesday, 18 December 2018, 19:14, Sursă: REALITATEA.NET

Australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a oferit o veste îmbucurătoare despre liderul clasamentului mondial WTA. Românca a depășit problemele la spate care au făcut-o să rateze finalul sezonului 2018, inclusiv Turneul Campioanelor.

Simona Halep (27 de ani) și Darren Cahill (53 de ani) au colaborat din ianuarie 2015. Sub îndrumarea australianului, constănțeanca a ajuns în premieră pe locul 1 în lume și a câștigat primul turneu de Mare Șlem (Roland Garros 2018).

Cei doi s-au despărțit recent, întrucât Cahill vrea să petreacă mai mult timp cu familia, dar au rămas foarte apropiați și au mers împreună la schi în Austria.

Din câte știu, Simona nu mai are nicio problemă și se antrenează la sută la sută. Însă eu nu mai sunt acolo, iar ea are oameni grozavi care se ocupă de aceste lucruri“, a scris Darren pe Instagram.

Simona Halep a suferit o accidentare la spate înaintea turneului de la Wuhan (China), în luna septembrie, şi a fost diagnosticată cu hernie de disc. Românca a abandonat la Beijing în primul tur, s-a retras de la Moscova şi a zburat la Singapore, cu speranţa că accidentarea îi va permite să joace la Turneul Campioanelor. Ulterior a decis să se retragă din turneu, din cauza durerilor.

În ianuarie 2019, Simona Halep (27 de ani) va participa la doar două turnee: Sydney (7-13 ianuarie), Openul Australiei (14-27 ianuarie).

Românca nu s-a înscris la Shenzhen (China), deși este deţinătoarea trofeului, atât la simplu, cât şi la dublu.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage