Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dan Petrescu trage un semnal de alarmă: ”Anul ăsta va fi mult, mult mai greu!”

Wednesday, 28 October 2020, 21:53 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Mâine seară, de la ora 22:00, ”feroviarii” vor juca pe teren propriu cu elvețienii în al doilea meci din faza grupelor Europa League. Ardelenii sunt lideri, cu 3 puncte.

Chiar dacă echipa sa are un parcurs foarte bun, ”Bursucul” trage un semnal de alarmă.

Printre subiectele dezbătute de tehnician la conferința de azi se numără meciul cu Young Boys, transferurile clubului, dar și situația financiară.

”Avem foarte multe probleme de lot anul acesta, față de anul trecut. Nu avem jucători trecuți pe listă, nu aveam voie decât 20. Din păcate, Bordeianu a plecat, Cestor s-a accidentat. Mai avem cinci meciuri în Europa League și 7 meciuri în campionat. O situație foarte grea, anul trecut nu m-am confruntat cu ea.

Anul ăsta va fi mult, mult mai greu decât anul trecut. Young Boys a câștigat ultimel trei campionate. Anul trecut, în grupele Europa League, au câștigat cu Glasgow și Feyernoord, și au experiență foarte mare. Am rămas impresionat de agresivitatea și organizarea lor. Nu ne vor lăsa să jucăm, asta e clar. Nu au probleme de lot și au și 30 de jucători trecuți pe lista UEFA și, pe termen lung, lucrul ăsta va conta.”

Citește continuarea declarațiilor pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT