Liga 1. Dan Petrescu aruncă bomba în plin campionat

Monday, 23 April 2018, 11:04 Sursă: REALITATEA.NET

Poli Iaşi a câştigat primul punct în play-off, după 1-1 cu CFR, iar FCSB rămâne cu 2 puncte în plus faţă de echipa lui Dan Petrescu.

Adaugă părerea ta

Supărat din cauza arbitrajului din Liga 1, Dan Petrescu este de părere că echipa lui este urmărită şi persecutată. "Bursucul" anunţă că vrea să părăsească Liga 1, chiar acum când se bate la titlu.

"Arbitrul ne-a dat gol, au egalat prin arbitru. Haţegan şi-a făcut datoria campionatul ăsta. A venit cu Steaua, ne-a curuit, a venit cu Iaşi, ne-a ciuruit. Urmează meciul cu Steaua, pe Arena Naţională, nu a câştigat nicio echipă din România cu ei. Până şi Lazio a pierdut. Noi trebuie să facem un meci fenomenal, să avem noroc şi să avem un arbitru care să ne dea şi nouă trei penalty-uri pe care să le merităm. Iar lor să nu le dea nimic.

Oricum, nu mă mai tem de nimeni şi de nimic, pentru că vreau să plec la finalul sezonului, vreau să plec din România, nu mai vreau să rămân. Sunt hotărât 100%, indiferent de ce se va întâmpla, eu vreau să plec. Nu mai pot în condiţiile astea" , a spus Dan Petrescu.