Cutremur în lumea fotbalului! FRF a intrat în vizorul DIICOT, cu acuzații foarte grave

Monday, 06 January 2020, 10:59 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

La finalul anului trecut, au existat informații conform cărora pragul sediului Federației Române de Fotbal ar fi fost trecut de mai mulți angajați de la DIICOT, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, susține Gazeta Sporturilor.

Sursa citată susține că DIICOT ar fi ridicat mai multe documente de la Casa Fotbalului, în urma câtorva vizite pe care angajații acestei Direcții de Investigare le-au făcut la sediul FRF de lângă Arena Națională.

"Pe rolul DIICOT - Structura Centrală se află înregistrată o cauză penală în care se efectuează urmărirea penală in rem pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 367 NCP, delapidare, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 295 NPC, și evaziune fiscală, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 9 din L.241/2005. Alte aspecte legate de acest dosar nu pot fi comunicate în acest moment" se arata intr-un raspuns transmis de DIICOT pentru GSP.

Cei de la DIICOT nu au oferit detalii și despre cauza pe care o investighează, însă informațiile inițiale ale ziarului indică faptul că ar fi vorba despre modul în care s-a folosit o parte importantă din fondurile primite de FRF de la UEFA, cele destinate de forul de la Nyon pentru organizarea Campionatului European din vara acestui an.

O bună parte din bani ar fi fost utilizați de cei din Federație pentru alte scopuri, inclusiv pentru campania electorală a lui Răzvan Burleanu, din startul anului 2018. În luna aprilie a acelui an, Burleanu a câștigat al doilea său mandat în fruntea FRF, susține sursa citată.

Federatia Romana de Fotbal nu a oferit inca un punct de vedere in acest caz.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-06 12:35:51
trilulilu

Trebuie facuta curatenie acolo prea multe nereguli si se lafaie in bani .

Alte articole din: Ultimele Stiri