Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cutremur în handbal! Dinamo dă în judecată Federaţia

Friday, 06 March 2020, 14:46 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Anunţul dinamoviştilor a venit la numai două zile după întâlnirea la care George Cosac a participat alături de preşedintele FRH, Alexandru Dedu, şi de Ministrul Sportului.

„Nu sunt de acord cu decizia FRH. Ce vină au extracomunitarii noștri că sunt cei mai buni, sau că joacă la cea mai bună echipă din ultimii patru ani din România? Am uitat că până să intrăm în Comunitatea europeană noi, esticii, eram umiliți la granița vesticilor de câte un soldat sau un subofițer? Am uitat cum eram controlați și tratați ca niște cetățeni de mâna a doua doar pentru neșansa de a ne naște dincolo de graniță? 

Ce facem noi azi? Oprim șansa de exprimare a celor ce vin de pe alte continente? Facem greșelile altora? Dacă interzicerea jucătorilor extracomunitari era strict în beneficiul jucătorilor români aș fi fost un susținător al ideii, pentru că mă consider un patriot. Dar, din punctul meu de vedere, această regulă nedreptățește strict jucătorii extracomunitari, deoarece o echipă poate avea câți comunitari dorește. 

(…)Cu siguranță, nu vom renunța să luptăm împotriva acestei decizii injuste, ce ne afectează și vom merge să ne găsim dreptatea în instanță, atacând decizia Consiliului de administrație al FRH. 

La final, un mesaj pentru întreaga familie dinamovistă. Suntem în cel mai frumos moment al handbalului nostru din ultimii 30 de ani, cu un vârf al peformanței neatins de nicio echipă masculină românească. Trebuie să rămânem uniți și să ducem acest proiect mai departe, la fel de performant, indiferent de câte legi și reguli vor impune unii sau alții doar pentru a ne pune frână” – este o parte a comunicatului semnat de George Cosac.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT