Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cristina Neagu va semna un nou contract cu CSM București

Thursday, 28 March 2019, 15:24 Sursă: REALITATEA.NET

Liderul echipei naționale ar fi cerut și o majorare salarială. Recent, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că nu există fonduri pentru a-i oferi Cristinei Neagu salariul pe care îl cere la CSM București.

”Mă bucur că-şi doreşte să joace pentru iubitorii handbalului din România. Ca om de sport, îmi doresc foarte tare ca sportivii care performează la cluburile din străinătate să vină în România. Să ştiţi că fac mari eforturi ca să aducem acasă jucătoarele, să le avem aici, să le pregătim pentru Tokyo 2020. Eu zic că este o strategie bună.

Avem acordul de principiu al Cristinei că va continua colaborarea cu CSM București. În zilele următoare vom veni cu detaliile de contract şi probabil şi o conferinţă de presă. Cristina îşi doreşte foarte tare să rămână acasă. Nu pot spune dacă a avut oferte din străinătate, asta poate spune ea… ține de impresarul ei.

E foarte important şi ca marketing. Ce înseamnă Messi pentru Barcelona sau Cristiano Ronaldo pentru Juventus, aşa e şi Cristina pentru noi. E votată pentru al cincilea an consecutiv cea mai bună jucătoare a lumii. Să ai un asemenea sportiv, extrem de valoros, e o mare bucurie pentru noi! , a spus Gabriela Szabo pentru ProSport.

Cristina Neagu (30 de ani) a primit cea mai înaltă distincție din handbal în anii 2010, 2015, 2016 și 2018, din partea Federației Internaționale de Handbal (IHF).

La EURO 2018, interul stânga al ‘tricolorelor’ a devenit cea mai bună marcatoare din istoria Campionatului European. Ulterior, a fost desemnată cea mai bună jucătoare a Europei în 2018.

Vezi pe realitateasportiva.net câți bani încasează lunar liderul echipei naționale, Cristina Neagu.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT