Coronavirus - România: 693644 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cristiano Ronaldo s-a supărat rău: a plecat din conferinţă când a auzit o întrebare incomodă

Wednesday, 17 February 2016, 10:14 Sursă: REALITATEA.NET

"I-am obișnuit rău pe oameni. Sunt ca și copiii, când le oferi totul, ei plâng atunci când nu le mai dai ceea ce își doresc. Ziariștii nu plâng, însă este același lucru. Când marchezi mai puțin, ei scriu că ceva nu merge. Sper să continui la fel de 'rău' până la finalul sezonului", a declarat starul lusitan, autorul a 32 de goluri în 30 de meciuri disputate pentru Real de la debutul sezonului, în toate competițiile, conform Agerpres.

Chestionat în legătură cu maniera în care rivalul său argentinian, Lionel Messi, a executat lovitura de la 11 metri în cursul meciului dintre FC Barcelona și Celta Vigo, pasându-i uruguayanului Luis Suarez pentru ca acesta să facă tripla, Cristiano Ronaldo a răspuns: "O să fiu foarte scurt și conchis: știu de ce a făcut Messi acest lucru, mai multe nu spun. Credeți ce doriți acum".

Portughezul a declarat că se simte în continuare "fericit" la Real Madrid, club la care evoluează din anul 2009 și pentru care a marcat 345 de goluri în 330 de partide disputate până acum în tricoul grupării de pe Santiago Bernabeu, cu o medie de peste un gol pe meci.

"Cum să nu fiu fericit? Sunt înconjurat de afecțiune, joc la cel mai bun club din lume și marchez goluri. Nu pot să fiu mai fericit", a conchis Ronaldo.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT