Cristian Tudor Popescu, nemilos cu Simona Halep: "Cum ce să faci? Nu credeam că mai văd la ea această greșeală"

Thursday, 23 January 2020, 12:14 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Cristian Tudor Popoescu a analizat prestația Simonei Halep în meciul cu Harriet Dart. "Simona Halep a rămas calmă, controlată, atunci când Dart a intrat în zona, a început să lovească foarte bine pentru că nu mai avea ce pierde. Meciul nu e numai cu bune.

Simona a făcut o greșeală psihologică pe care nu credeam că o s-o mai văd la ea, și anume că va veni victoria de la sine. De multe ori, nu se întâmplă așa. Adversara prinde curaj, se eliberează de emoție. Asta s-a întâmplat. Și momentul cel mai rău al Simonei a fost acela când, la 5-3, a strigat spre banca tehnică: ”ce să fac?”. Păi cum ce să faci? Trebuia să aștepte ca această explozie a adversarei să se consume. Nu era ceva deosebit. Această enervare a ei nu mi-a sunat bine.

În rest, Simona a făcut un meci de antrenament. A avut parte și de niște schimburi care îi vor fi de folos în continuare. Putem spune că este un meci util, nu aș spune că este un meci foarte bun”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-2, 6-4 pe britanica Harriet Dart, locul 173 WTA, venită din calificări, în turul al doilea al Australian Open.

În turul III, Simona Halep va juca fie cu americanca Danielle Collins, locul 25 WTA şi cap de serie numărul 26, fie cu Iulia Putinţeva din Kazahstan, locul 38 WTA.

Calificarea în turul III este recompensată la Australian Open cu un premiu de 300.000 de dolari australieni (206.000 dolari americani) şi cu 130 de puncte WTA.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-23 12:55:39
Ilinca

Jocul este joc și are riscurile lui, dar accesele de furie ale celui care stă pe margine sunt nemotivate, nedrepte și pe care doar un bădăran le poate spune. Prima care și-a dat seama a fost Simona și nu știu dacă agresivitatea și răutatea corozivă e folositoare la ceva. DA! Să realizăm câtă răutate viscerală este la acest zis ”domn”.Iartă-l Simona, tu pentru noi ești mereu aceiași - un prilej, poate dintre cele foarte puține, de mândrie națională. Iartă- e un fost activist de partid care se crede încă pe ”cai mari”. Iartă-l Simona, tu ai un suflet nobil. Și apoi, este inutil să-ți încarci sufletul cu asemenea ...gunoaie. Tu trebuie să te pregătești. Noi te iubim la fel chiar dacă se mai întâmplă și asmenea lucruri. Capul sus! Tu ești campioana noastră!

2020-01-23 14:09:53
gherghina

Moșu ăsta crede că deține adevărul absolut?

Alte articole din: Ultimele Stiri