Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Craiova respinge planul lui Burleanu: „E urecheală! Cum să faci asta?!”

Friday, 10 April 2020, 17:00 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de fotbal, a declarat că FRF și LPF iau în calcul trei scenarii pentru ducerea la bun sfârșit a acestui sezon fotbalistic.

Unul dintre cele trei scenarii prevede ca meciurile din Liga 1 să înceapă cu data de 27 mai, însă oficialii Craiovei resping această idee, deoarece consideră că fotbaliștii nu ar avea suficient timp la dispoziție pentru pregătire din cauza stării de urgență care nu le permite să se antreneze până la 15 mai.

„Depinde cum se ridică starea de urgenţă. Dacă au dat stare de urgenţă până pe 15 mai, cum să începi campionatul pe 27? Cum să îl începi? Ridici starea de ugenţă şi în două săptămâni joci jocuri oficiale? Nu întreabă şi el specialiştii ce înseamnă reluarea unei competiţii? Că e competiţie de performanţă… îţi trebuie o lună ca să te pregăteşti. Mai degrabă mi se pare 13 iunie.

Să vorbească domnul preşedinte cu celălalt preşedinte, ca de la preşedinte la preşedinte, să ridice starea de urgenţă pe 1 mai. Şi atunci poţi să începi şi pe 27 mai. Dacă se ridică şi poţi să începi pregătirile în jur de 1 mai sau 27-28 aprilie e ok, mai vii de acasă pentru 27 mai. Dacă starea de urgenţă se menţine până pe 15 mai şi nimeni nu are voie să mişte, e urecheală.”

Citește continuarea pe realitateasportiva.net.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT