Cornel Dinu, ATAC DEVASTATOR la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Thursday, 20 February 2014, 10:53, Sursă: REALITATEA.NET

Cornel Dinu a replicat dur la adresa lui Laurenţiu Reghecampf, care o ironizase pe Dinamo în perspectiva derby-ului cu Steaua din 1 martie. Dinu a lansat un atac fără precedent şi l-a desfiinţat pe Reghecampf.

Adaugă părerea ta

"Nu ne luptăm cu Dinamo. Ei nu reprezintă nimic. Este diferenţă mare între noi şi ei. Noi ne batem cu Petrolul şi Astra. Meciul cu Dinamo nu înseamnă nimic pentru noi. Partida cu Chiajna e mai importantă", a fost declaraţia lui Reghecampf care l-a scos din minţi pe Dinu.

"Acest personaj este urmărit de atât de multe semne de întrebare, are atâta rumoare şi foc în propria casă asupra justeţei rezultatelor de până acum, rezultate care nu au fost altceva decât o superioritate de jucător realizată de managmentul clubului prin transferuri şi nu prin ceea ce înseamnă forţa reală a jocului sau inspiraţia şi ştiinţa antrenorului. Aici este prea mult întuneric şi timpul îl va lumina. Important este că în momentele realmente de referinţă, evoluţia echipei sale şi a sa au capotat lamentabil. Am văzut cum a revoluţionat fotbalul românesc la meciul cu Stuttgart", a declarat Dinu pentru ProSport.

"Unul care nu a jucat decât întâmplător contra lui Dinamo nu are cum să declare decât inepţii de genul acesta. (...) În încheiere, pot să spun că nu mă mai surprinde nimic de la această familie năvălită delicvent în fotbalul românesc. Celui în cauză i se adaugă şi apa pe care o bea pe tuşă şi care nu putea decât să-i inunde urmele de circumvoluţiuni ce îl zgândăresc când pleacă din tractirul de acasă", a mai spus Dinu.

Alte articole din: FOTBAL