Ce spune Federer despre „conflictul” său cu Djokovic

Saturday, 20 June 2015, 15:32, Sursă: REALITATEA.NET

Roger Federer a ținut să dezamorseze așa-zisul său conflict cu numărul unu mondial, sârbul Novak  Djokovici: "Nu am nicio problemă cu Novak", a declarat recent marele jucător elvețian. Afirmația vine să o contrazică pe cea exprimată în scris de antrenorul lui Novak Djokovici.

Adaugă părerea ta

Este vorba despre Boris Becker, celebrul german fost lider al clasamentului mondial si el. „Bum-bum” Becker „dezvăluise” in cartea sa autobiografică "Wimbledon: My life and Career at the All England Club" faptul ca relatia dintre „Djoker” si „The Swiss Maestro” nu este una apropiata, ba mai mult, că cei doi nu se plac deloc, scrie ziare.com

Elvetianul care va împlini 34 de ani pe 8 august a tinut sa il contrazica pe german: "Nu are nici cea mai vagă idee despre ce vorbeste. Ar fi trebuit să ma cunoască mai bine și sa stie ca sunt un tip relaxat. E periculos sa vorbesti mult. Câteodata poti afirma lucruri pe care nu ar trebui sa le spui,” a adăugat actualul număr 2 în ierarhia ATP.

„Este cunoscut faptul ca am avut o problema in trecut legata de comportamentul lui Novak de pe teren, dar acum atitudinea lui este una minunata si corecta. Nu am nicio problema cu Novak. Nu mi-a placut ce a spus Becker, mai ales ca el a fost la un moment dat idolul meu", a conchia jucatorul din Tara Cantoanelor, care are cele mai multe titluri de Grand Slam in palmares (17).

Federer și Djokovic s-au înfruntat de 39 de ori în circuitul ATP și cel care conduce cu 20-19 este fostul număr unu mondial.