Ce a spus Ianis Hagi după ce n-a jucat deloc în meciul Fiorentina - AC Milan 0-0

Monday, 26 September 2016, 12:09 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Mijlocaşul Ianis Hagi, care a fost convocat în lotul echipei AC Fiorentina pentru meciul cu AC Milan, a declarat, luni, pentru La Repubblica, că va veni şi momentul când va debuta la formaţia italiană şi a precizat că trebuie să fie pregătit pentru acea zi, informează site-ul violanews.com.

"Este o onoare să îmbrac acest tricou şi pot spune că numele de pe spate crează puţină presiune. Dar sunt obişnuit să trăisc acest tip de atenţie, conform news.ro. Paulo Sousa este un mare antrenor, am învăţat foarte multe de la el de când am venit aici. Va veni şi momentul meu, trebui să fiu pregătit pentru acea zi. Este important pentru mine să joc la echipa de tineret, am nevoie de meciuri în picioare. Apoi este o plăcere să ajut echipa să câştige. Am început să prind limba italiană, uşor, uşor încep să şi vorbesc", a spus Ianis Hagi.

Ianis Hagi, în vârstă de 17 ani, a fost convocat în lotul echipei AC Fiorentina pentru meciul cu AC Milan, scor 0-0, dar nu a fost introdus pe teren de tehnicianul Paulo Sousa.

Fiul lui Gheorghe Hagi, transferat în această vară de la FC Viitorul, a marcat două goluri pentru formaţia de tineret a toscanilor.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri