Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Câţi bani face şi cum îşi cheltuie averea Lionel Messi

Monday, 20 June 2016, 10:03 Sursă: REALITATEA.NET

Cu toate acestea, Messi este o persoană privată şi nu se laudă cu banii câştigaţi, însă nimeni nu câştigă atât de mult fără şi să cheltuiască o parte din ei, scrie Business Insider, potrivit Business Magazin.

Messi a câştigat anul trecut 81.4 milioane de dolari. Doar Ronaldo a obţinut mai mulţi bani decât el. Însă din următorul sezon argentinianul va câştiga 826.500 de dolari pe săptămână.Şi asta doar pe teren. În afara lui, acesta obţine alte 28 de milioane de dolari din contracte de sponsorizare, din care 10 milioane primeşte de la Adidas.

Orice echipă care doreşte să-l cumpere pe starul Barcelonei trebuie să-i plătească echipei de fotbal nu mai puţin de 340 milioane de dolari.

Deşi câştigă atât de mulţi bani, Messi este o persoană privată şi nu obişnuieşte să "arunce" cu banii. Din când în când mai merge cu avionul privat la evenimente importante, precum la gala Balonului de Aur din Zurich. Îi place să conducă un autoturism MAserati GrandTurismo MC Stradale (240.000 de dolari).În general, duce o viaţă liniştită şi apare în presă rareori, când nu este vorba de sport.

Messi are doi copii, Thiago and Mateo, împreună cu iubita acestuia, Antonella Roccuzzo, care a crescut în acelaşi oraş cu starul, şi sunt împreună din 2008.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT