Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

BUTE PASCAL LIVE. Probleme MARI pentru Lucian Bute

Sunday, 12 January 2014, 09:36 Sursă: REALITATEA.NET

BUTE-PASCAL. Lucian Bute si Jean Pascal au avut de trecut, sambata, de "cantarul de 7 zile", stabilit oficial de WBC, inaintea fiecarei lupte. Chiar daca limita maxim admisa era una de 83,5 kilograme, Bute s-a prezentat la evenimentul gazduit de Cazinoul din Montreal, in regiunea Quebec, cu 81,8 kilograme.  In schimb, Pascal a cantarit 82,5 kilograme.

In conditiile in care lupta se desfasoare in limitele a 79,4 kg, Lucian Bute mai are astfel de dat jos 2,5 kilograme, in cele 6 zile care au mai ramas pana la gala.

Pentru roman urmeaza, luni, un antrenament deschis publicului, iar miercuri este conferinta de presa oficiala inaintea partidei. Vineri va urma cantarul oficial.

Partida dintre cei doi va avea loc sambata noaptea, deja duminica dimineata in Romania, pe 19 ianuarie, in jurul orei 6:30 (ora Romaniei).

BUTE-PASCAL.  Lucian Bute va boxa cu Jean Pascal dar nici o televiziune din România nu a cumparat drepturile pentru transmiterea meciului. Rudel Obreja a redus, se pare, suma de la 100.000 la 60-70.000 de euro, dar nici aşa nu a găsit clienţi interesaţi.

BUTE-PASCAL. Acum câteva săptămâni, mai multe posturi de televiziune îşi manifestaseră interesul pentru transmiterea partidei BUTE-PASCAL, dar situaţia s-a schimbat. Rudel Obreja, cel care negociază împreună cu partenerii săi, a vorbit despre şansele ca românii să vadă meciul.

"Am văzut speculaţii cu sume care se vehiculează pentru transmiterea meciului lui Lucian în România. Vă spun că preţul corect este de 100.000 de euro. Acum sunt în discuţii cu două televiziuni din ţară. În aceste negocieri, pe care sper să le finalizez, mai putem scădea puţin din preţ, dar nu foarte mult. Negocierile sunt purtate de un grup din care fac şi eu parte. Am speranţa că acest meci îl vor vedea şi românii. Din datele pe care le am până în momentul de faţă, cred că se va ajunge la o înţelegere cu una dintre cele două televiziuni", a declarat Rudel Obreja.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT