Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Blat la nivel înalt? Premierul Slovaciei, scrisoare către UEFA privind meciul Germania - Italia

Tuesday, 27 June 2017, 09:29 Sursă: REALITATEA.NET

Campionatul European U21 din Polonia a creat o adevărată controversă după victoria Italiei din ultima etapă. Slovacia avea prima şansă pentru a se califica în semifinale din postura de cel mai bun loc doi. Cehia se putea califica în dauna Slovaciei dacă învingea Danemarca la o diferenţă de cel puţin patru goluri, lucru ce nu s-a întâmplat. Danemarca a învins cu 4-2. Dacă Italia nu învingea Germania în derby-ul grupei C, Slovacia era calificată, conform Mediafax.

Bernardeschi a marcat în minutul 31 pentru 1-0, astfel că Italia era în acel moment pe primul loc în grupă, la egalitate cu Germania, dar avantajată de o eventuală victorie în faţa nemţilor. S-a terminat 1-0 pentru Donnarumma & Co. astfel că Italia a câştigat grupa, Germania s-a calificat din postura de cel mai bun loc doi, având un golaveraj de +4, iar Slovacia a fost eliminată din cauza golaverajului de +3. În semifinale s-au mai calificat Anglia (câştigătoarea grupei A) şi Spania (câştigătoarea grupei B).

Premierul Slovaciei i-a trimis o scrisoare preşedintelui UEFA, Aleksander Ceferin, în care îi atrage atenţia că meciul dintre Germania şi Italia a fost o "înţelegere nedreaptă", informează Associated Press. Robert Fico i-a mai scris lui Ceferin că UEFA ar trebui să revizuiască regulamentele, astfel încât să fie evitate situaţii de acest gen la următoarele turnee finale.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT