Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bianca Andreescu, regina de la US Open, dezvăluiri despre cum a învins-o pe Serena Williams

Sunday, 08 September 2019, 14:43 Sursă: REALITATEA.NET

Andreescu, 15 WTA înainte de US Open, a pierdut doar două seturi la Flushing Meadows şi a confirmat că este una din jucătoarele pe val după succesele de la Indian Wells şi Toronto.

''Cred că nu am mai pierdut vreun meci din luna martie, aşa că încrederea mea este foarte mare acum. Sunt recunoscătoare pentru rezultatul de acum, pentru că vor urma săptămână în care voi pierde. Aşa că acum sunt în al nouălea cer'', a declarat Bianca Andrescu, potrivit Agerpres.

Bianca a explicat apoi că stilul ei de joc incomodează multe jucătoare din circuitul WTA: ''când îmi fac jocul, cred că nimănui nu-i place pentru că joc foarte diferit faţă de celelalte jucătoare din circuit. Îmi place să schimb ritmul şi întotdeauna am făcut asta şi voi încerca să îmbunătăţesc acest aspect. Îmi place senzaţia pe care o trăiesc acum. Abia aştept să văd cei voi realiza în următorii ani''.

Nu cred că am fost vreodată mai calmă ca acum, nici în urmă cu un an. Uneori îmi pierd încrederea şi lucruri foarte negative îmi trec prin minte. Îmi vine să distrug racheta şi să strig la mine în timpul meciurilor'', a adăugat Andreescu cu privire la tăria ei mentală de pe teren.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT