Becali închide robinetul cu bani pentru jucătorii Stelei

Monday, 30 November -1, 00:00 Sursă: Realitatea TV

Autor: Realitatea.NET
Fotbal intern
Patronul Stelei i-a făcut cu ou şi cu oţet pe jucătorii săi, după victoria cu 1-0 în faţa Ceahlăului. "Şi-au bătut joc de noi", a tunat Becali, care a decis să ia măsuri drastice.

Mulţumit de rezultatul de la Piatra Neamţ, dar nemulţumit de jocul elevilor lui Marius Lăcătuş, Gigi Becali s-a hotărât să ia măsuri. Prima decizie a fost să revină la mai vechiul său obicei de a se implica în alcătuirea echipei.

"Păi mai bine mâncam bătaie, decât bătaie de joc. Toată repriza a doua au făcut circ cu noi. Parcă era măgăruşul. Păi eu o să mai suport? Nu-l dau afară pe Lăcătuş. Da bă Marius, ce să fac tată? V-am lăsat să faceţi ce aţi vrut voi. Nu pot să las aşa că vrea presa sau că vrea cineva ... să fie circ", a afirmat Becali.

Jucătorii vor avea şi ei de suferit după ce l-au nemulţumit pe patron. Până când nu vor juca aşa cum îşi doreşte Becali nu vor mai primi niciun ban din salariu sau din prime.

"Păi când îl faceţi pe tatăl vostru de râs şi se joacă Piatra Neamţ cu voi aşa, la mişto, îi convine lui tata? Nu-i convine lui tata! Niciun ban tată!!", le-a transmis finanţatorul Becali jucătorilor stelişti.


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri