Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bărbatul perfect, un "monstru". Dezvăluiri despre unul din cei mai râvniţi celibatari din lume

Sunday, 14 January 2018, 17:06 Sursă: REALITATEA.NET

Într-o serie de dezăluiri făcute în The Sun, Valle a vorbit despre obiceiurile neobişnuite ale cvatruplului campion mondial din Formula 1: "Lewis e un caracter foarte ciudat, îşi poate schimba stările rapid. De exemplu, ne aflam în avionul de New York şi a înnebunit când a aflat că pilotul a mers la toaletă! Ar fi vrut să-l bată pe pilot, scrie prosport.ro.

A zis: "Toţi ştiu că nu trebuie să-şi facă nevoile în avionul meu". Era nebun de-a dreptul. Peste câteva luni, eram în casa din Monaco şi am folosit toaleta de lângă bucătărie. M-a văzut venind, m-a întrebat de ce am stat atât de mult, apoi mi-a spus că trebuia să o folosesc pe cea din sufragerie. A fost bizar!

De câte ori mâncam câte ceva, îmi spunea în faţa tuturor: "Uita-te cât eşti de grasă!". A făcut o remarcă precum aceasta de faţă cu prietenii lui şi toţi au început să râdă.

Am rămas fără bagaje timp de patru zile şi nici măcar nu m-a întrebat dacă am nevoie de vreo haină. Nu aveam nici măcar o periuţă de dinţi şi a trebuit să port aceleaşi haine timp de patru zile. Ultima dată, am mers într-o vacanţă în Barbados, ne aflam la o petrecere şi l-am întrebat dacă e OK. A început să ţipe la mine şi mi-a spus că nu e treaba mea!


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT