Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Argăseală trage un semnal de alarmă: "După ce se retrag, fotbaliștii nu îşi verifică sănătatea"

Friday, 18 November 2016, 14:55 Sursă: REALITATEA.NET

"Sportivii de mare performanță, în special fotbaliștii, cred că își formează reflexul că sunt permanent sănătoși. Dar după ce termină cu fotbalul de performanță lucrul cel mai important pentru ei este să își verifice sănătatea", a spus el, conform Agepres.

Argăseală a menționat că Daniel Prodan era un exemplu pentru toți. "El rămâne în mintea mea ca un ardelean hotărât. Iubea fotbalul și iubea Steaua, era un exemplu pentru toți. I-am adus tricoul aici pentru că de la Steaua a făcut pasul spre marea performanță în Europa. Dumnezeu să-l odihnească!", a adăugat Valeriu Argăseală.

Trupul neînsuflețit al fotbalistului Daniel Prodan, decedat miercuri seara la vârsta de 44 de ani, a fost depus vineri dimineață la Arena Națională din Capitală.

Cortegiul funerar a ajuns în jurul orei 10,00 și a fost așteptat de foști colegi din "Generația de Aur" ai lui Daniel Prodan.

Sicriul va fi depus astăzi, începând cu ora 20,00, la Biserica 'Sf. Ilie' din Pipera. Înmormântarea este programată sâmbătă, la ora 14,00, la Cimitirul 'Sf. Ilie' din Pipera.

Daniel Prodan a încetat din viață miercuri seara în urma unui infarct miocardic suferit în locuința sa.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT